Vikportar

Energisnåla och robusta

vikportar

På vikportsidan så säljer vi främst Torverks portar. Miljö och energiåtgång är två av vikportens främsta egenskaper. Men även det faktum att det inte finns några skenor som går in i lokalen så som det gör på takskjutportar. Det man ska tänka på är att vikporten bygger in respektive ut från lokalen beroende på om det är en inåtgående eller en utåtgående port.

Portbladens beklädnad består av galvaniserad och pural-lackerad stålplåt och är isolerad av styrencellsplast alternativt polyuretanskum. Även de fönster som finns som tillval är självklart isolerade. Smörjningsfria gångjärn som är inkapslade i teflon-bussningar bidrar till en tyst och pålitlig drift.

Portens karmgångjärn går att få både för skruvmontage eller svetsmontage om detta passar bättre. Alla våra vikportar levereras med lyftande gångjärn. Detta borgar för mindre slitage av gummilister samt för lättare öppning av porten. Självklart kan man även få våra portar med motordrift som tillval.

Oavsett om du behöver en port för ett industriellt lager, en verkstad eller en annan typ av lokal, kan våra energisnåla och robusta vikportar erbjuda den perfekta lösningen. Kontakta oss idag för mer information om våra vikportar.

Case

Vill du ha vår hjälp att hitta din

unika port? Kontakta oss idag!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
    Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!