Rullportar

Flexibla rullportar

Teckentrups Rullportar är en av de mest sålda på den europeiska marknaden. Porten är väldigt flexibel och går att få med en mängd olika tillval, exempelvis: Ventilationsgaller, fönster, specialkulörer och frekvensstyrning.

Frekvensstyrning är väldigt användbart där en snabb öppningshastighet är att föredra. Numera kan vi även erbjuda dessa portar med en super high-speed motor, denna port öppnar och stänger t.om snabbare än en vanlig dukport. Teckentrups Rullportar kan med fördel användas vid in- och utlastning från lager där det sker mycket trucktrafik och där man vill dela av större lokaler men behålla en viss ljuddämpning och isolering eller där det finns krav på ett brandklassat alternativ. Teckentrups brandklassade rullportar går att få i Ew30 samt Ew90 brandklassning.

Teckentrup rullportar anpassar sig till varje situation. Den enkla, robusta och flexibla konstruktionen med ett tätt lindat pansar ger utrymme för många olika användningsmöjligheter. Eftersom porten har ett förhållandevis litet behov av plats jämfört med en takskjutport/vikport så blir en rullport ofta den bästa lösningen om isolervärdet inte är det viktigaste. Vid sidan om designen och de material som används så är det framför allt rullportarnas komponenter och tillval som övertygar.  Stabila styrskenor, säkra stormhakar och en perfekt anpassad automatik- och styrsystem gör dessa moderna rullportar till en optimal lösning. Med tillval som exempelvis isolerade paneler samt frekvensstyrd motor så är Teckentrups rullportar bland de främsta på marknaden.

Kostnadseffektiv reparation

Denna typ av rullport klarar förhållandevis hårda tag tack vare sina robusta lameller. Skulle olyckan ändå vara framme så är porten uppbyggd av lameller som är sammanlänkade med varandra. Dessa går att byta en och en, vilket ger en betydligt lägre kostnad vid en eventuell reparation.

Mått

Våra rullportar går att få i extrema dimensioner upp till 18 meters bredd och upp till 36 meters bredd vid användning av en flyttbar mittpelare. Även om detta inte är några vanliga standarddimensioner så är det perfekt som exempelvis hangarport eller avdelning av fabrik.

Användningsområden:

•   För lastningsområden

•   Perfekt för underjordiska garage

•   Som utvändig rullport med
pansarbeklädnad

•   Speciallösningar även vid
extrema dimensioner

Case

Vill du ha vår hjälp att hitta din

unika port? Kontakta oss idag!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
    Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!